Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Μοντάνα

Ακίνητα προς πώληση στη Μοντάνα

 Η Μοντάνα, το κράτος με δύο ανεπίσημα ψευδώνυμα, το Big Sky Country και το The Treasure State, είναι ένα από τα βορειότερα κράτη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μοιράζεται επίσης τα βόρεια σύνορά της με τα νότια σύνορα της Βρετανικής Κολομβίας, της Αλμπέρτα και του Saskatchewan.

Αυτή η περίοδος δεν είναι η καλύτερη για να επενδύσουν χρήματα σε ακίνητα προς πώληση στη Μοντάνα και η χώρα δεν είναι η καλύτερη χώρα στις ΗΠΑ για να ψάξει για μια καλή επένδυση.

Το κράτος είναι αρκετά μεγάλο, αλλά είναι αραιοκατοικημένο, με μόλις 1.042.520 κατοίκους ταξινομημένο ως το όγδοο λιγότερο πληθυσμιακό κράτος και το τρίτο πιο αραιοκατοικημένο κράτος στο έθνος.

Η Μοντάνα χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τις οροσειρές της.

Η οικονομία της Μοντάνα αποτελείται κυρίως από τη γεωργία. Κυρίως αγροκτήματα και εκτροφή σιτηρών.

Το κράτος έχει επίσης έναν ταχέως αναπτυσσόμενο τουριστικό τομέα. Υπάρχουν περισσότερα από δέκα εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο στο Εθνικό Πάρκο Glacier και στη Flathead Lake. Επίσης, στις πηγές του ποταμού Μισσούρι, το site της Μάχης του Little Bighorn και τρεις από τις πέντε εισόδους στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone.

Η υγιής και διαφοροποιημένη οικονομία της Montana συμβάλλει στην υγιή και διαφοροποιημένη αγορά ακινήτων της Montana. Το κράτος διαθέτει επίσης πέντε Στατιστικές Μητροπολιτικές Περιοχές, με κέντρο τις πόλεις Bozeman, Butte, Helena, την πρωτεύουσα, Kalispell και Havre, ίσως το καλύτερο μέρος όπου ψάχνουν για ακίνητο προς πώληση στη Μοντάνα.

Οι εγχώριες αξίες αυξάνονται στη Μοντάνα, όπως ήταν για λίγα χρόνια. Αυτή η τάση είναι πιθανό να συνεχιστεί.

Η μέση αξία ενός ακινήτου προς πώληση στη Μοντάνα αυξήθηκε κατά 7,0% το τελευταίο έτος και θα αυξηθεί κατά 3,8% το επόμενο έτος.

 Η μέση αξία του ακινήτου προς πώληση στη Μοντάνα είναι υψηλότερη από τον εθνικό μέσο όρο.

Το NAR, σημείωσε αύξηση άνω του 5% των εγχώριων πωλήσεων το τρίτο τρίμηνο του 2017, παρόλο που η αγορά ακινήτων στη Μοντάνα αντιμετωπίζει έλλειψη διαθέσιμων κατοικιών. Αυτό συμβαίνει σε ορισμένες περιοχές του κράτους. Αυτή η έλλειψη οφείλεται στη σταθερή αύξηση της αύξησης της απασχόλησης και στην περιορισμένη ικανότητα των κατασκευαστικών εταιρειών να διατηρήσουν την προσφορά τους.

 Η αγορά ακινήτων της Montana έχει πολλά να προσφέρει σε ολόκληρη την πολιτεία, αλλά ορισμένες περιοχές ξεχωρίζουν.

Αυτή είναι η περίπτωση του Bozeman, στη Μοντάνα. Bozeman έχει κατατάσσεται ως το καλύτερο μέρος για να ζήσει στην πολιτεία της Μοντάνα και το ιδανικό μέρος όπου το κυνήγι για την πώληση ακινήτων στη Μοντάνα.

Σπίτια στην περιοχή μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί. Λιγότεροι από τους μισούς κατοίκους της πόλης έχουν το δικό τους σπίτι.

Η μέση αξία ενός σπιτιού στο Bozeman είναι περίπου $ 100.000 υψηλότερη από τον εθνικό μέσο όρο. Τα μέσα μηνιαία έξοδα ενοικίασης στην πόλη είναι χαμηλότερα από τον εθνικό μέσο όρο.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 7359

Πώληση Χωράφι, Μοντάνα, Kalispell, Kalispell, Buffalo lane,Somers

275,431.51EUR
Πώληση
Χωράφι

11 m²
11 στρέμματα γης που ζουν με Wilderness καμπίνα και μόνο 20 λεπτά για την πόλη.
UNAVAILABLE
Cod. 4127

Πώληση Μονοκατοικία, Μοντάνα, Billings, Billings, Billings

1,973,925.82EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

280 m²
BEAUTIFUL INTERCOASTAL ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ LOT πάνω από 1000 τ.μ.
UNAVAILABLE
Cod. 3733

Πώληση Γκαρσονιέρα, Μοντάνα, Helena, Helena, Helena

75,284.61EUR
Πώληση
Γκαρσονιέρα

65 m²
Κατοικία με λίμνη, κήπο και 3 πισίνες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Τάμπα Dale Μέιμπρικαι στον κεντρικό δρόμο, κοντά στο πανεπιστήμιο ", το αεροδρόμι...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB